Tabletop Sessies

Geïnteresseerd in een spelsessie? Als Spelleider (Dungeon Master of Game Master) sluit ik ook gerust aan bij jullie aan tafel. Als verhalenverteller zorg ik voor de wereld waarin jullie als speler kunnen strijden, lachen, obstakels oplossen en veel meer! Met meer dan een decennium ervaring in veelal maar niet uitsluitend fantasy games met inmiddels honderden spelers, sta ik jullie graag bij. Sinds de corona pandemie zijn veel van deze activiteiten ook digitaal te boeken. Hierbij wordt alsnog gebruik gemaakt van zoveel mogelijk fysiek terrein en miniaturen.

Bij vragen of specifieke behoeftes, neem gerust contact op. Zo zou het niet de eerste keer zijn dat ik ben betrokken bij een kinderfeestje of een vrijgezellenfeest.

Introductie tot DnD

Wat is DnD? Je eerste character en je eerste verhaal! Tijdens deze sessie gaan we aan de slag met alles dat jij nodig hebt om Dungeons & Dragons te spelen. Voor jullie beoogd Dungeon Master zitten er ook allerlei tips en extra’s bij zodat jullie lekker aan de slag kunnen.

Bekijk product

Mijn diensten zijn ook te vinden op StartPlaying.games. Dit een website waar spelers van allerlei systemen een losse plek of hele sessie kunnen kopen bij allerlei Game Masters. Deze zijn veelal gericht op een internationaal publiek en vinden bijna altijd online plaats.