Middelen voor jouw spel

Tijdens de livestreams of tabletop sessies komen meer dan eens zelfgemaakte avonturen en andere middelen voorbij. Dit kunnen NPC’s (Non-Player Characters) of zelfs hele andere mechanieken zijn. Deze zullen verschijnen in de webshop maar zullen allereerst ter beschikking worden gesteld aan degenen die aangesloten zijn op mijn Patreon.

Naast actueel werk op Patreon, zijn verschillende producten van mij ook te koop via DM’s Guild: een online marktplaats voor allerlei D&D materialen. De producten van mij zijn tevens het welkom-pakket bij een abonnement op Patreon. Na de eerste maand, ontvang je alle materialen die hier te vinden zijn.

Het is mogelijk om avonturen of andere middelen op maat te maken voor jouw speltafel of zelfs organisatie. Het bedrijf MiniMonsterMayhem maakte in 2021 hier bijvoorbeeld gebruik van om statistieken en verhalen rondom diens 3d sculpturen te bedenken en uit te geven voor gebruik met Dungeons & Dragons 5e.

Als je overigens zelfs nog een spelwereld zoekt met genoeg om te ontdekken, kun je ook kennis maken met Ebenoch. Dit is mijn eigen wereld waar ook bijna alle avonturen van de Verhalenvlam zich afspelen (en ook in alle eigen geschreven materialen is een mogelijkheid ingebouwd).